Wat gaan we doen ?

Beer&bbq op Urk 15-07-23gaan we weer een geweldige dag van maken ! 
Waar ? de Flux Keteldiep 7 Urk 

Rock's bbq team

de mannen van Rock gaan heerlijke bbq taco;s maken !
Kom proeven!

Smoke&bbq

Uiteraard is ook Smoke&bbq aanwezig op beer&bbq op Urk

De Zalm fabriek

Heerlijke zalm gerechtjes van Simone's Zalmfabriek

No Rubbish & BBQ Village

De BBQVILLAGE Event container komt ook !! We serveren o.a de ULTIMATE village burger  
Samen met NoRubbish en The Sauce

Welkom bij No Rubbish, het huis van vers gemaakte, lip-smacking heerlijke BBQ producten - In kleine oplages en handgemaakt met passie. Proud to be Dutch!

No Rubbish brengt de authentieke smaak van het diepe zuiden van Amerika naar de Europese barbecue met alleen de meest verse ingrediënten. Door het mengen van kruiden en specerijen van extreem hoge kwaliteit is het onze bedoeling om uw vlees, kip, groente of fruit de boost te geven die ze verdienen.

warm gerookte paling  

Op beer&bbq op Urk gaat rookmeester Jan de "Wakkie " weer overheerlijke ijsselmeer paling roken ! Wilt u alvast een pondje bestellen ? dat kan !
Bel of app  Jan : 0648475008

meerfrites

Meerfrites

vanochtend stonden ze nog in de grond,
nu al vers gebakken, crispy en gezond


The BBQ animals  

Omdat we ervaren en betrouwbaar zijn en ons 100% focus op het beste resultaat hebben we al met vele fantastische klanten mogen werken.

Porkbelly sandwich

BBQ Animals

Phillycheese steak

Kaptijn Juwelier

Op zoek naar een goede juwelier op Urk? Kaptijn Juweliers is al jarenlang gevestigd op het voormalige eiland in het IJsselmeer. Wij hebben een breed assortiment aan prachtige sieraden en horloges. U bent van harte welkom om dit brede assortiment in onze juwelierswinkel aan de Wijk 2-64 op Urk te bekijken. Ook vindt u al onze prachtige producten in de webshop van Kaptijn Juwelier Urk.


The Islanders

The ISLANDERS  zorgen de gehele middag voor gezellige muziek !

Blacksmith 

 Exclusive Outdoor Cooking 

Beleef het ultieme buitengevoel van het exclusive outdoor cooking met onze Blacksmith Barbecues.

 

Elke Blacksmith BBQ wordt gestookt op oven gedroogd hout, bij voorkeur beuken of essen en zeker geen hardhout. Op deze manier kunt u genieten van heerlijk eten wat u op de bakplaat of bakring bereidt.

 

Deze prachtige Barbecues zijn daarnaast pronkstukken in uw tuin en kunnen naast dat ze als BBQ gebruikt worden ook uitstekend dienen als vuurschaal.

Klif 18

Ook Klif 18 is aanwezig op Beer&bbq op Urk !

Stone Egg bbq 

Houtgestookte Pizza's 

De lekkerste pizza wordt gebakken in een hout gestookte oven!
De pizza's worden gebakken door de ervaren pizzabakker is Albert-Jan van Dokkum . 
U kunt uw pizza ook bestellen via whatsapp :
0620880951
bestellen kan tot 15 Juli 10:00 uur !

Brouwerij 't Meuleneind


Oorsprong

De oorsprong van onze brouwerij ligt in het Zeeuwse Westkapelle. Brouwer Jan groeide op als boerenzoon en verbaasde zich over de uitgestrektheid van de graanvelden, die elk jaar in augustus opgegeten worden door enorme dorsmachines. Hoe het geoogste graan zijn weg vervolgde en middels diverse processen z’n weg vond in de voedselketen heeft ons altijd geïnspireerd. De liefde voor bier en het ontrafelen van het mysterie rond het brouwproces bracht de verbinding tussen het groeien en bloeien op de Zeeuwse velden en het Brabantse genieten.

Het brouwen

In 2013 begon Brouwer Jan amateuristisch te experimenteren met het basis brouwen. Hij kreeg van zijn zoon, Brouwer Joost, voor zijn verjaardag een extract in blik, zo eentje, waarmee je je eigen biertje kan brouwen. Dat dit eerste brouwsel nog wat aan de smaak te wensen overliet, dat is een understatement, maar een nieuwe hobby is geboren.

In 2017, na dit proces serieus genomen te hebben; uitgeprobeerd, gerommeld, geproefd en verfijnd te hebben is deze hobby uitgegroeid tot een heuse brouwerij. Dit proces was zo aanstekelijk, dat Brouwer Joost ook niet weg te slaan was bij de ketels. Brouwerij 't Meuleneind, heeft haar drijfkrachten gevonden.

Zo ongeveer eind 2019 is het uit de hand gelopen: brouwers Joost en Jan zeiden hun baan op, om al hun tijd in de brouwerij te kunnen steken. Nieuw apparatuur werd binnengehaald, en het assortiment is nog altijd groeiende. Een ding is zeker: er zit aandacht en liefde in de bieren van Brouwerij 't Meuleneind, en dat proef je!

Barrel Aged bieren

In onze brouwerij laten we ook diverse bieren rijpen op barrels. Dit rijpingsproces zorgt voor verrassende smaken, die per vat verschillend zijn. We hebben regelmatige nieuwe Barrel Aged bieren. De Barrel Aged bieren zijn beperkt beschikbaar en zijn over het algemeen snel uitverkocht. Houdt onze socials in de gaten voor updates!


Bennie's Kibbeling 

Bennie en Auke

de lekkerste kibbeling van Urk

Genieten van deze Urker lerkkernij

The Sauce

de lekkerste saus !

de Cigar bus

de Cigar bus komt ook op beer&bbq op Urk ! 
Lekker genieten van de lekkerste en exclusieve sigaren op 15Juli 2023 bij de Flux op Urk !

Baasboards

.Ik ben Martin en heb Baas Boards opgericht omdat hout een prachtig en inspirerend materiaal is om mee te werken. Daarnaast hou ik ook van BBQ’en en vind een grote robuuste snijplank daarbij onontbeerlijk.Vakmanschap

Het ontwerpen, uitdenken en uiteindelijk vormgeven van ruw hout is voor mij een ambacht waar ik enorm van geniet, zeker als er een prachtig eindproduct uit voortkomt.

 

Duurzaamheid

Het hout voor de planken is circulair en bij voorkeur lokaal ingekocht of komt uit duurzaam beheerde bossen. 


10 jaar garantie

Ik ben overtuigd van de kwaliteit van mijn producten en geef dan ook 10 jaar garantie op iedere snijplank, mits op de juiste manier onderhouden.