Wat gaan we doen ?

Beer&bbq op Urk 27-06-2020 gaan we weer een geweldige dag van maken ! 

Gerrit's BBQ

Gerrit Klaas en Wim gaan weer de lekkerste ribs smoken en natuurlijk de beroemde MOINKBALLS   en nog meer lekkers van de bbq !

Originele houtgestookte pizza !

De lekkerste pizza die je ooit hebt geproefd !
De pizza word vers gedraaid en gebakken !

Kaldi koffie 

Jaap de Gruijter maakt weer de lekkerste koffie voor u klaar !

De Sate Bak-kar 

Vanuit onze moderne maar authentieke foodtruck bereiden wij DE lekkerste saté van Nederland.

De ‘toverkracht’ van onze saté is niet alleen ons meer dan honderd jaar oude familierecept.
Want volgens oma is niet alleen het recept belangrijk, maar vooral de overdracht van de beleving, de manier van proeven, de volgorde van specerijen toevoegen, de kunst van het weglaten en vooral authentiek blijven.

Daarbij natuurlijk de werk- bereidingswijze zoals het snijden, marineren, het rijgen en bakken op houtskool. Een perfecte uitvoering van deze handelingen resulteert in de beste saté “Saté Raden”.

Een Gouden formule waarbij 40 jaar geleden onze saté al werd uitgeroepen tot de beste saté van de tong-tong Pasar Malam in Den Haag.

No Rubbish

Welkom bij No Rubbish, het huis van vers gemaakte, lip-smacking heerlijke BBQ producten - In kleine oplages en handgemaakt met passie. Proud to be Dutch!

No Rubbish brengt de authentieke smaak van het diepe zuiden van Amerika naar de Europese barbecue met alleen de meest verse ingrediënten. Door het mengen van kruiden en specerijen van extreem hoge kwaliteit is het onze bedoeling om uw vlees, kip, groente of fruit de boost te geven die ze verdienen.

Big aan het spit


Jaap en Tjeerd gaan deze keer weer helemaal los met wat biggen aan het spit

Bradley smokers 

Tegenwoordig zijn Bradley-Smokers de smokers bij uitstek voor veel verschillende en gevarieerde gebruikersgroepen.
Het Bradley Smoker verhaal beschrijft hoe het product is ontstaan onder de zalmrokers van British Columbia. Of het nu warm of koud roken is van de zalm; dit is de vis die het best op het roken beoordeeld kan worden. Bij het roken van zalm kunnen smaakgebreken, marginale verschillen in houtsoorten en de gevolgen van meer of minder roken duidelijk te proeven zijn. De belangrijkste factoren voor kwaliteit, betrouwbaarheid en herhaalbaarheid zijn de kenmerken, die Bradley Smokers van anderen onderscheidt.
Gelukkig hebben deze verdiensten een snaar geraakt bij gebruikers die veel verder gaan dan de zalmrokende broederschap; en we vinden onze rokers dan ook in velen landen waar ze voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Home-chef-koks, Jagers, vissers, restaurateurs, kookscholen, gespecialiseerde boeren en thuisgebruikers die de authentieke smaak van de Amerikaanse barbecue willen: allemaal vinden ze Bradley-Smokers in hun bijgebouwen en tuinen.

Breizh crepe's

De lekkerste vers gemaakte crepe's


The Bastard 

The Bastard komt ook naar Beer&bbq op Urk !!
De promo truck van The Bastard pakt uit met 2 grote Bastards met allemaal lekkere bites !
Ook The Bastard heeft een Bastard small gesponsord voor de verloting !
Uit de Delivita houtgestookte oven komen heerlijke vers gebakken pizza slices !
Er is ook een stand van de Treager pallet grills met diverse lekkernijen !
www.200fahrenheit.nl

Napoleon Grills

Napoleon Grills komt ook naar Beer&bbq op Urk en pakt groots uit !
Bij Napoleon grills kun je onder leiding van professionele kok diverse workshops ervaren !
Ook aan de kids is gedacht ! Er word een bbq wedstrijd voor de kids georganiseerd !
Jong geleerd is oud gedaan !
Ook Dollie saus is er bij !
Tevens sponsort Napoleon Grills de Hoofdprijs voor de verloting ! een zwarte Napoleon Rogue425-3 met een Sizzle zone van € 1099.00
www.thegrillnextdoor.nl ism www.intratuin.nl www.dolliesauce.com

meerfrites

Meerfrites

vanochtend stonden ze nog in de grond,
nu al vers gebakken, crispy en gezond


Comfort Trade

Comfort trade 

Braai is avontuur. Braai is passie voor koken op hout. Braai is Zuid-Afrika.


Kaptijn Juwelier

Op zoek naar een goede juwelier op Urk? Kaptijn Juweliers is al jarenlang gevestigd op het voormalige eiland in het IJsselmeer. Wij hebben een breed assortiment aan prachtige sieraden en horloges. U bent van harte welkom om dit brede assortiment in onze juwelierswinkel aan de Wijk 2-64 op Urk te bekijken. Ook vindt u al onze prachtige producten in de webshop van Kaptijn Juwelier Urk.


The Lighthouse band

The lighthouse band zorgt de gehele dag voor gezellige muziek !

Hakvoort ambachtelijk ijs

Intratuin

Een geslaagde barbecue begint natuurlijk met het juiste materiaal. Maar hoe maak je een keuze uit de tientallen verschillende soorten en maten? Bedenk van tevoren goed wat je allemaal wil. Een ingebouwde barbecue of liever een vrijstaande? Ga je gebruik maken van elektriciteit? Wil je stromend water in je buitenkeuken? Van handige tafelbarbecues tot complete buitenkeukens we hebben het allemaal. Zie je door de bomen het bos niet meer? Laat je dan door Intratuin adviseren welke barbecue het beste bij je wensen past. Onze medewerkers weten er alles van en helpen je graag bij je keuze. Eet smakelijk!